Åk på Spaweekend i Reykavik

Kan du tänka dig en bättre plats än Island då du ska iväg på en spaweekend? Här på denna plats på jorden finns allt för avkoppling rent naturligt.

På Island hittar du inte bara en otroligt vacker natur som i sig ger dig avkoppling för skälen utan även naturligt varma källor näringsrika bad som är naturens egenutvecklade spa.

På Island hittar du även nordens absolut största spa vid namn Laugar Spa. Detta är en del av den blå lagunen som är en varmvattenkälla med unika egenskaper som är bra för din hud. Hit kan du åka i princip året om, eftersom vattnet värms upp av aktiviteten i jordskorpan så är vattnet i detta bad varmt året runt.

Reykavik erbjuder dig som sagt allt inom spa och spabehandlingar och är en av de populäraste anledningarna till just weekendresor till just Island. För oss i Sverige är det även en relativt kort resa men en otrolig förändring av naturen vilket gör att det känns som man befinner sig på andra sidan jordklotet.

Vill du hitta andra typer av spa weekend resor på Island kan vi på ResaIsland tipsa dig om http://www.spaweekendhotell.se, en webbplats som samlat alla hotell som erbjuder spa weekends runt om i Norden. Framförallt är de inriktade på spahotell i Sverige men har nu även börjat att recensera hotell även runt om i norden och andra angränsade länder så som Lättland, Polen, Tyskland osv.

Tyvärr är resorna till Island för oss i Sverige relativt dyra eftersom det är ganska så besvärligt att ta sig dit. Inte så långt men det kräver ju båt eller flyg. Dock tycker jag att om man bor i norden så är man dum om man aldrig varit och besökt detta vackra land. De erbjuder sådant som inte finns att tillgå någon annanstans på grund av sin vulkaniska plats på jorden. Så jag måste tipsa dig direkt att kika efter en spaweekend till Island. Det kommer att vara något du sent kommer att glömma.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *